SØKNYHETSBREV

Legg inn din epost og motta bedehusets nyhetsbrev.KONTAKTINFO

Finsland Bedehus
4646 Finsland


Hovedstyre:
Birger Verket
Mob: 928 83 675
birger(at)verket.no
 

Ungdomsarbeider:
Silje Lien
Mob: 415 05 211

Utleie av bedehuset:
Vegar Jørgensen
Mob: 481 42 287
boydler(at)hotmail.com


Priser og info om utleie: klikk her

Bankkontnr. 3114.20.01228

*(at)=@

Veibeskrivelse.

Tilbakemelding på innhold på nettsidene til Finsland bedehus: Fyll ut skjema
 

Bønnetjeneste og bønnegrupper


For: Alle
Sted: Lillesalen
Tid: 30 min før de fleste møter

Kontakt:
Reidun Haugeland
99494074 / 38180221Vi har stor tro på at Gud hører oss når vi ber. Derfor ønsker vi å være med å be for det som skjer rundt oss.
 
Vi møtes til bønn en halv time før møtet begynner, før Storsamling, Torsdagsmøter og ellers i møteuker. Disse samlingene er åpne for alle.

Det er også faste bønnemøter hver onsdag kl. 10.30 og noen samles også mandag morgen kl. 05.30 til bønn før arbeid.
 
Vi kan også tilby de som ønsker å være med på vår sms bønnelenke. Denne oppfordrer vi alle til å være med på. For å bli med denne skriver du det som står inni klammen [Bedehuset bønn] og sender til 1963.
Ved jevne mellomrom vil det bli sendt ut en melding om forbønn til dem som står på lista, og desto flere som får meldingen desto flere kan bli med å be.
Hvis du ønsker at vi skal be for deg eller noe du bekymrer deg for kan du sende en sms eller ringe til leder for bønnetjenesten Reidun Haugeland på telefon 994 94 074 / 38 18 01 21.
 
Hvis du kjenner at du har et hjerte for bønn og tenker at dette er noe du har lyst til å engasjere deg i kan du ta kontakt med Hovedstyret. 

KALENDER


Se hele programmet for
Finsland bedehusDAGENS BIBELVERS

Dagens bibelord 25.05.2019

Luk 18,1-8

1 Så fortalte han dem en lignelse om at de alltid skulle be og ikke miste motet:
 
2 «I en by var det en dommer som ikke fryktet Gud og ikke tok hensyn til noe menneske. 3 I samme by var det en enke som stadig på ny kom til ham og sa: ‘Hjelp meg mot min motpart, så jeg kan få min rett.’ 4 Lenge ville han ikke, men til slutt sa han til seg selv: ‘Enda jeg ikke frykter Gud og ikke tar hensyn til noe menneske, 5 får jeg hjelpe denne enken til hennes rett, siden hun plager meg slik, ellers ender det vel med at hun flyr like i synet på meg.’»
 
6 Og Herren sa: «Hør hva denne uhederlige dommeren sier! 7 Skulle ikke da Gud hjelpe sine utvalgte til deres rett, de som roper til ham dag og natt? Er han sen til å hjelpe dem? 8 Jeg sier dere: Han skal sørge for at de får sin rett, og det snart. Men når Menneskesønnen kommer, vil han da finne troen på jorden?»


kilde: www.bibel.no

MENINGSMÅLING
www.bedehuset.no © 2008
Levert av UCON. Oppdateres med eRedaktør