SØKNYHETSBREV

Legg inn din epost og motta bedehusets nyhetsbrev.KONTAKTINFO

Finsland Bedehus
4646 Finsland


Hovedstyre:
Birger Verket
Mob: 928 83 675
birger(at)verket.no
 

Ungdomsarbeider:
Silje Lien
Mob: 415 05 211

Utleie av bedehuset:
Vegar Jørgensen
Mob: 481 42 287
boydler(at)hotmail.com


Priser og info om utleie: klikk her

Bankkontnr. 3114.20.01228

*(at)=@

Veibeskrivelse.

Tilbakemelding på innhold på nettsidene til Finsland bedehus: Fyll ut skjema
 

Ungdomsforeninga


For: fra 8.klasse
Sted: oftest i Storsalen
Tid: ca en lørdag i mnd.

Kontakt:
Siren Haugeland
906 26 649 /Ungdomsforeninga er stedet å gå for dem som har lyst til å oppleve Jesus på en mer ungdommelig måte. Vi samles oftest på bedehuset en lørdagskveld i måneden, hvor vi koser oss med god mat, musikk og gode talere. I tillegg har vi også årlige turer hvor vi leier oss inn på et leirsted og bare har det kult sammen. Havrafting, bading, gjørmebryting og volleyballturnering er bare noen av tingene vi har gjort. Av og til får vi lov til å utfolde oss litt ekstra, og slår til med store konserter og arrangementer som har vært helt konge!  
 Men som regel blir det jo disse lørdagskveldene ikke mer moro enn vi lager selv, og vi har hatt kvelder som pizzakveld, meksikansk aften, quizkveld, gospelnight +++ Kun fantasien setter grenser, og hvis du har noen tips til hva som hadde vært gøy å få til, er det bare å tipse i vei! Det er bare å komme som du er, jo flere jo bedre :)

Og vi håper du kan få et avslappet og kult forhold til det å være kristen!!

Fra 8. klasse og oppover

Fra høsten 2016 har vi fått en ny ungdomsarbeider i Finsland bedehus. Hun heter Silje Lien og har tlf.nr 415 05 211.

Planlagte møter i Ungdomsforeninga finner du i kalenderen til høyre.  

KALENDER


Se hele programmet for
Finsland bedehusDAGENS BIBELVERS

Dagens bibelord 23.07.2019

Luk 19,1-10

1 Han kom inn i Jeriko og dro gjennom byen. 2 Der var det en mann som het Sakkeus. Han var overtoller og svært rik. 3 Han ville gjerne se hvem Jesus var, men han kunne ikke komme til for folkemengden, for han var liten av vekst. 4 Da løp han i forveien og klatret opp i et morbærtre for å få se ham på et sted hvor han måtte komme forbi. 5 Og da Jesus kom dit, så han opp og sa til ham: «Sakkeus, skynd deg og kom ned! For i dag må jeg ta inn hos deg.» 6 Han skyndte seg da ned og tok imot ham med glede. 7 Men alle som så det, murret og sa: «Han har tatt inn hos en syndig mann.» 8 Men Sakkeus sto fram og sa til Herren: «Herre, halvparten av alt jeg eier, gir jeg til de fattige, og har jeg presset penger av noen, skal de få firedobbelt igjen.» 9 Da sa Jesus til ham: «I dag er frelse kommet til dette huset, for også han er en Abrahams sønn. 10 For Menneskesønnen er kommet for å lete etter de bortkomne og berge dem.»


kilde: www.bibel.no

MENINGSMÅLING
www.bedehuset.no © 2008
Levert av UCON. Oppdateres med eRedaktør