SØKNYHETSBREV

Legg inn din epost og motta bedehusets nyhetsbrev.KONTAKTINFO

Finsland Bedehus
4646 Finsland


Hovedstyre:
Birger Verket
Mob: 928 83 675
birger(at)verket.no
 

Ungdomsarbeider:
Silje Lien
Mob: 415 05 211

Utleie av bedehuset:
Vegar Jørgensen
Mob: 481 42 287
boydler(at)hotmail.com


Priser og info om utleie: klikk her

Bankkontnr. 3114.20.01228

*(at)=@

Veibeskrivelse.

Tilbakemelding på innhold på nettsidene til Finsland bedehus: Fyll ut skjema
 

Finsland Gaither Music ClubFinsland Gaither Music Club (FGMC) ble startet i Finsland i 2005 for å arbeide for at enda flere skal få glede av denne flotte og inspirerende musikken!

Våre medlemmer skal få raskt informasjon og opplysninger om Gaither-arrangement, DVD-utgivelser, turer, eller hva det måtte være som kan være av interesse for Gaither-fans i Norge. Vi arrangerer også konserter i Norge med artister fra Homecoming Friends

Har du noe spennende å melde så ikke nøl med å sende oss en e-post.

Initiativtakere til FGMC har vært Gaither-aktive i noen år, og besøkt de store Gaither-konsertene i USA. Etter hvert er det etablert personlige relasjoner til flere av Homecoming-artistene. Denne direkte kontakten gir muligheter vi gjerne benytter oss av, og deler med alle medlemmene i FGMC.

Klubben har nå ca 500 medlemmer, fra Lindesnes i sør til Lofoten i Nord, og du er hjertelig velkommen til å bli neste medlem i klubben. Siden klubben drives på dugnad, og kommunikasjonen med medlemmene foregår på e-post, er medlemskapet gratis!

Du blir medlem ved å sende en e-post til gaither(at)gaither.no, med navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Velkommen i klubben!

(For ordens skyld: du kan når som helst melde deg ut av FGMC. Opplysninger vi trenger ved registrering av medlemskap blir kun benyttet internt i klubben).

SE MER PÅ www.gaither.no 

KALENDER


Se hele programmet for
Finsland bedehusDAGENS BIBELVERS

Dagens bibelord 25.05.2019

Luk 18,1-8

1 Så fortalte han dem en lignelse om at de alltid skulle be og ikke miste motet:
 
2 «I en by var det en dommer som ikke fryktet Gud og ikke tok hensyn til noe menneske. 3 I samme by var det en enke som stadig på ny kom til ham og sa: ‘Hjelp meg mot min motpart, så jeg kan få min rett.’ 4 Lenge ville han ikke, men til slutt sa han til seg selv: ‘Enda jeg ikke frykter Gud og ikke tar hensyn til noe menneske, 5 får jeg hjelpe denne enken til hennes rett, siden hun plager meg slik, ellers ender det vel med at hun flyr like i synet på meg.’»
 
6 Og Herren sa: «Hør hva denne uhederlige dommeren sier! 7 Skulle ikke da Gud hjelpe sine utvalgte til deres rett, de som roper til ham dag og natt? Er han sen til å hjelpe dem? 8 Jeg sier dere: Han skal sørge for at de får sin rett, og det snart. Men når Menneskesønnen kommer, vil han da finne troen på jorden?»


kilde: www.bibel.no

MENINGSMÅLING
www.bedehuset.no © 2008
Levert av UCON. Oppdateres med eRedaktør