SØKNYHETSBREV

Legg inn din epost og motta bedehusets nyhetsbrev.KONTAKTINFO

Finsland Bedehus
4646 Finsland


Hovedstyre:
Birger Verket
Mob: 928 83 675
birger(at)verket.no
 

Ungdomsarbeider:
Silje Lien
Mob: 415 05 211

Utleie av bedehuset:
Vegar Jørgensen
Mob: 481 42 287
boydler(at)hotmail.com


Priser og info om utleie: klikk her

Bankkontnr. 3114.20.01228

*(at)=@

Veibeskrivelse.

Tilbakemelding på innhold på nettsidene til Finsland bedehus: Fyll ut skjema
 

Finsland Gaither Music ClubFinsland Gaither Music Club (FGMC) ble startet i Finsland i 2005 for å arbeide for at enda flere skal få glede av denne flotte og inspirerende musikken!

Våre medlemmer skal få raskt informasjon og opplysninger om Gaither-arrangement, DVD-utgivelser, turer, eller hva det måtte være som kan være av interesse for Gaither-fans i Norge. Vi arrangerer også konserter i Norge med artister fra Homecoming Friends

Har du noe spennende å melde så ikke nøl med å sende oss en e-post.

Initiativtakere til FGMC har vært Gaither-aktive i noen år, og besøkt de store Gaither-konsertene i USA. Etter hvert er det etablert personlige relasjoner til flere av Homecoming-artistene. Denne direkte kontakten gir muligheter vi gjerne benytter oss av, og deler med alle medlemmene i FGMC.

Klubben har nå ca 500 medlemmer, fra Lindesnes i sør til Lofoten i Nord, og du er hjertelig velkommen til å bli neste medlem i klubben. Siden klubben drives på dugnad, og kommunikasjonen med medlemmene foregår på e-post, er medlemskapet gratis!

Du blir medlem ved å sende en e-post til gaither(at)gaither.no, med navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Velkommen i klubben!

(For ordens skyld: du kan når som helst melde deg ut av FGMC. Opplysninger vi trenger ved registrering av medlemskap blir kun benyttet internt i klubben).

SE MER PÅ www.gaither.no 

KALENDER


Se hele programmet for
Finsland bedehusDAGENS BIBELVERS

Dagens bibelord 23.07.2019

Luk 19,1-10

1 Han kom inn i Jeriko og dro gjennom byen. 2 Der var det en mann som het Sakkeus. Han var overtoller og svært rik. 3 Han ville gjerne se hvem Jesus var, men han kunne ikke komme til for folkemengden, for han var liten av vekst. 4 Da løp han i forveien og klatret opp i et morbærtre for å få se ham på et sted hvor han måtte komme forbi. 5 Og da Jesus kom dit, så han opp og sa til ham: «Sakkeus, skynd deg og kom ned! For i dag må jeg ta inn hos deg.» 6 Han skyndte seg da ned og tok imot ham med glede. 7 Men alle som så det, murret og sa: «Han har tatt inn hos en syndig mann.» 8 Men Sakkeus sto fram og sa til Herren: «Herre, halvparten av alt jeg eier, gir jeg til de fattige, og har jeg presset penger av noen, skal de få firedobbelt igjen.» 9 Da sa Jesus til ham: «I dag er frelse kommet til dette huset, for også han er en Abrahams sønn. 10 For Menneskesønnen er kommet for å lete etter de bortkomne og berge dem.»


kilde: www.bibel.no

MENINGSMÅLING
www.bedehuset.no © 2008
Levert av UCON. Oppdateres med eRedaktør