SØKNYHETSBREV

Legg inn din epost og motta bedehusets nyhetsbrev.KONTAKTINFO

Finsland Bedehus
4646 Finsland


Hovedstyre:
Birger Verket
Mob: 928 83 675
birger(at)verket.no
 

Ungdomsarbeider:
Silje Lien
Mob: 415 05 211

Utleie av bedehuset:
Vegar Jørgensen
Mob: 481 42 287
boydler(at)hotmail.com


Priser og info om utleie: klikk her

Bankkontnr. 3114.20.01228

*(at)=@

Veibeskrivelse.

Tilbakemelding på innhold på nettsidene til Finsland bedehus: Fyll ut skjema
 

Finsland Gaither Music ClubFinsland Gaither Music Club (FGMC) ble startet i Finsland i 2005 for å arbeide for at enda flere skal få glede av denne flotte og inspirerende musikken!

Våre medlemmer skal få raskt informasjon og opplysninger om Gaither-arrangement, DVD-utgivelser, turer, eller hva det måtte være som kan være av interesse for Gaither-fans i Norge. Vi arrangerer også konserter i Norge med artister fra Homecoming Friends

Har du noe spennende å melde så ikke nøl med å sende oss en e-post.

Initiativtakere til FGMC har vært Gaither-aktive i noen år, og besøkt de store Gaither-konsertene i USA. Etter hvert er det etablert personlige relasjoner til flere av Homecoming-artistene. Denne direkte kontakten gir muligheter vi gjerne benytter oss av, og deler med alle medlemmene i FGMC.

Klubben har nå ca 500 medlemmer, fra Lindesnes i sør til Lofoten i Nord, og du er hjertelig velkommen til å bli neste medlem i klubben. Siden klubben drives på dugnad, og kommunikasjonen med medlemmene foregår på e-post, er medlemskapet gratis!

Du blir medlem ved å sende en e-post til gaither(at)gaither.no, med navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Velkommen i klubben!

(For ordens skyld: du kan når som helst melde deg ut av FGMC. Opplysninger vi trenger ved registrering av medlemskap blir kun benyttet internt i klubben).

SE MER PÅ www.gaither.no 

KALENDER


Se hele programmet for
Finsland bedehusDAGENS BIBELVERS

Dagens bibelord 16.01.2019

2 Mos 33,17-23

17 Da sa Herren til Moses: «Også dette som du ber om, vil jeg gjøre, for du har funnet nåde for mine øyne, og jeg kjenner deg ved navn.» 18 «La meg da få se din herlighet!» sa Moses. 19 Han svarte: «Jeg vil la all min godhet gå forbi deg og rope ut for deg navnet Herren. For jeg er nådig mot den jeg viser nåde, og barmhjertig mot den jeg forbarmer meg over. 20 Du kan ikke få se ansiktet mitt», sa han, «for et menneske kan ikke se meg og leve.» 21 Herren sa: «Se, her er et sted tett ved meg; still deg der på klippen! 22 Når så min herlighet går forbi, vil jeg la deg stå i klippekløften, og jeg vil dekke deg med håndflaten til jeg er kommet forbi. 23 Så vil jeg ta hånden bort; da kan du se meg bakfra, men ansiktet mitt kan ingen se.»


kilde: www.bibel.no

MENINGSMÅLING
www.bedehuset.no © 2008
Levert av UCON. Oppdateres med eRedaktør